Μαρίζα Ρίζου: «Δεν μου αρέσει η μιζέρια και η καταστροφολαγνεία ως στάση ζωής»

Μαρίζα Ρίζου

«Θα συμμετείχα ξανά στο X Factor», λέει η Μαρίζα Ρίζου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα έδωσε η Μαρίζα Ρίζου. Η ταλαντούχα μουσικός και τραγουδίστρια μίλησε για τα ευτράπελα πάνω στη σκηνή, τη γεύση που της άφησε η τηλεόραση και τον φόβο της μοναξιάς.

«Ετοιμάζω τον καινούριο μου δίσκο. Έχω γράψει όλα τα τραγούδια εκτός από ένα που είναι του Κώστα Λειβαδά. Θεωρώ ότι είχα ευγένεια απέναντι στα παιδιά, δεν ήθελα να φέρω σε αμηχανία κανέναν. Είμαι περήφανη από το πώς διαχειρίστηκα τις καταστάσεις.

Θα συμμετείχα ξανά στο X-Factor μόνο για να το χαρώ χωρίς τις αγωνίες. Παλιότερα θα σου έλεγα ότι με φοβίζει η μοναξιά αλλά όχι πια γιατί οι φίλοι μου είναι εδώ για εμένα και εγώ για εκείνους. Δεν μου αρέσει η μιζέρια και η καταστροφολαγνεία ως στάση ζωής», είπε αρχικά η Μαρίζα Ρίζου.

Η Μαρίζα Ρίζου αποκάλυψε πως οι γονείς της ήταν αντίθετοι με την επιθυμία της να ασχοληθεί με τη μουσική, ωστόσο η ίδια τους είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κάνει: «Είχα γράψει το “άλλη ευτυχία” για τους γονείς μου και δεν τους αρέσει καθόλου που είναι για εκείνους».