Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: ‘Όταν ήρθα στην Ελλάδα με αντιμετώπιζαν ως το ρωσσάκι»

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου

"Είδα τον Παπακαλιάτη στον ύπνο μου πριν με πάρει για το Maestro" παραδέχθηκε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου στην Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA. Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή στη σειρά Maestro, την «μεταφυσική» πρώτη επαφή με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον ερχομό από την Τασκένδη στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα πω μια ιστορία μαγική! Ξυπνάω το πρωί, ξυπνάει και ο σύντροφος μου και του λέω «Γιώργο, είδα τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στον ύπνο μου». Την ίδια μέρα το βράδυ δούλευα, είχα μάθημα και όταν τελειώνω το μάθημα βλέπω τρεις αναπάντητες κλήσεις από ένα άγνωστο τηλέφωνο. Παίρνω πίσω και μου απαντάει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης! «Α, θα με τρελάνεις, σε είδα στον ύπνο μου» του είπα. Είναι απίστευτο».

«Γεννήθηκα στην Τασκένδη και έζησα τα πρώτα μου χρόνια εκεί, εδώ ήρθα στα 7 μου χρόνια και με αντιμετώπιζαν ως το «ρωσσάκι». Επειδή είχαμε σαν συνήθεια να τρώμε σούπα και να πίνουμε τσάι κάθε μέρα, θυμάμαι πως κάποια στιγμή γειτόνισσες ρώτησαν τη μητέρα μου αν τα παιδιά της ήμασταν άρρωστα» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι.