Μάριος Ψιμόπουλος για Φουρέιρα: «Είναι τόσο προσωπικό ζήτημα, δεν ήρθε να μου πει κάτι η ίδια»

Μάριος Ψιμόπουλος

Ο Μάριος Ψιμόπουλος μίλησε για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα και το ενδεχόμενο να της γράψει τραγούδι για τη Eurovision

Ο Μάριος Ψιμόπουλος παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Super Κατερίνα, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την επαγγελματική του σχέση με την Ελένη Φουρέιρα.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν η τραγουδίστρια του έχει εκμυστηρευτεί την ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της, ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης απάντησε: «Δεν το ξέρω αυτό. Σε ένα τόσο προσωπικό ζήτημα που ο άλλος το διαχειρίζεται όπως θέλει, τον αφήνεις μόνο του να σου πει κάτι. Δεν έχει έρθει η ίδια να μου πει κάτι.»

Ποιον καλλιτέχνη θα ήθελε να δει στη Eurovision και υπάρχει το ενδεχόμενο να γράψει ένα τέτοιο τραγούδι για την Ελένη Φουρέιρα; «Στη Eurovision θα ήθελα να δω κάποιον που θα έχει την πιθανότητα να φέρει τη νίκη. Με την Ελένη Φουρέιρα θα πήγαινα Eurovision με κλειστά μάτια και με το σωστό τραγούδι. Και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, φυσικά, τον φίλο μου, που μπορεί να κάνει τα πάντα» σχολίασε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Τέλος, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε και στο δυσάρεστο περιστατικό με τη ληστεία στα γραφεία της Panik Records, κατά τη διάρκεια της οποίας ήταν παρών: «Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει τα κακά και φοβάται γενικά. Έχει περάσει, το έχω βάλει πίσω και ευτυχώς δεν είχαμε κάποια δυσάρεστη κατάληξη σε όλο αυτό».