Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για Δαλάκα – Χατζηανδρέου: «Υπάρχει έπαρση, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι»

Δαλάκα Ιωαννίδης

«Όποια και να πάρεις, την κερδίζεις; Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος», έγραψε ο πρώην φιναλίστ του Survivor.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε μέσω Skype ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Ο πρώην φιναλίστ του Survivor φιλοξενήθηκε στο Super Κατερίνα με αφορμή την πρεμιέρα του νέου κύκλου του reality επιβίωσης και μεταξύ άλλων απάντησε για το επικριτικό σχόλιο που έκανε μέσω social media για τη συμπεριφορά της Κατερίνας Δαλάκα στο παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 8/1 ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter με αφορμή μια συνομιλία της Κατερίνας Δαλάκα με την Μαρία Αντωνά, όπου σχεδίαζαν τα ματσαρίσματά τους και εκεί η γνωστή αθλήτρια είπε: «Όποια και να πάρεις, την έχεις».

«Όποια και να πάρεις, την κερδίζεις; Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Κακό να το λες πρώτον. Πέρυσι τι έλεγες; Τι έλεγες… αλλά που να πεις με τα αγωνιστικά τέρατα. Canceled», έγραψε ο πρώην φιναλίστ του Survivor στην ανάρτησή του.

Τι απάντησε για αυτή του τη δημοσίευση στην Κατερίνα Καινούργιου και την κάμερα του Alpha;

«Η Ασημίνα είπε ότι θα πάρουν με τη Δαλάκα και τους δύο αγώνες ασυλίας. Δεν είναι ωραίο να ακούγονται τέτοια πράγματα. Είναι καλό να κρατάμε μικρό καλάθι, υπάρχει έπαρση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Οι άνθρωποι που έχουμε περάσει από το παιχνίδι οφείλουμε να γνωρίζουμε πέντε πράγματα παραπάνω από τους καινούργιους και να δίνουμε ένα όμορφο στίγμα», κατέληξε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.