Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Αποχώρησε όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

"Δεν μπορώ να σου δώσω καμία πληροφορία για αυτό το πράγμα, μη με πιέζεις. Είναι πολύ δύσκολο και για μένα" ανέφερε για το Survivor ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο φιναλίστ του πρώτου κύκλου του Survivor, ήταν μεταξύ των παικτών που πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να πετάξουν ξανά για τον Άγιο Δομίνικο. Τους υποψήφιους παίκτες συνάντησε η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη, ωστόσο μία ερώτηση για την προσωπική του ζωή έκανε τον Μάριο Πρίαμο να αποχωρήσει με χαμόγελο από τις δηλώσεις.

«Δεν μπορώ να σου δώσω καμία πληροφορία για αυτό το πράγμα, μη με πιέζεις. Είναι πολύ δύσκολο και για μένα» ανέφερε στη δημοσιογράφο ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και πρόσθεσε: «Ψυχολογικά είμαι πάντοτε έτοιμος. Τώρα τι θα γίνει και πώς, δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες».

«Ξέρεις ότι είμαι πάντα ευγενέστατος και σας μιλάω με πάρα πολλή αγάπη, απλά υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Ας αιωρείται και κάτι».

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με τον οποίο βρέθηκε αντιμέτωπος στον τελικό της πρώτης σεζόν, ο Μάριος Πρίαμος απαντά: «Ο Γιώργος είναι ένα παιδί που παίζαμε μαζί 6 μήνες, ήμασταν αντίπαλοι. Σίγουρα θα τον ήθελα, είναι πολύ καλός αγωνιστικά, τον έχω ζήσει. Να κοπιάσει να έρθει να παίξουμε».

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και το εάν υπάρχει κάποια κοπέλα που θα μείνει πίσω να τον περιμένει, ο ίδιος προτίμησε να αναστενάξει και να αποχωρήσει από τις δηλώσεις με χαμόγελο.