Μάριος Ιορδάνου: «Πάντα πίστευα ότι είμαι ένα πολύ μεγάλο τίποτα»

Μάριος Ιορδάνου

"Έλεγα: Μάριε, θα ζήσεις. Και αν πεθάνεις, δεν έγινε και κάτι", περιγράφει ο γνωστός ηθοποιός.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου παραχώρησε ο Μάριος Ιορδάνου. Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε στη ζωή του, την εφήμερη κατάσταση της ζωής, ενώ αποκαλύπτει και τις φορές που έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον θάνατο.

«Η ζωή είναι πολύ δύσκολη, υπάρχουν νίκες και ήττες. Εγώ χαρακτηρίζομαι πιο πολύ από τις ήττες μου, γιατί μέσα από αυτές βγήκα πιο δυνατός. Δεν παραιτούμαι ποτέ. Πάντα πίστευα ότι είμαι ένα πολύ μεγάλο τίποτα», δηλώνει ο Μάριος Ιορδάνου στην κάμερα του Alpha.

«Πολλές φορές έχω πάει να πεθάνω. Ήμουν με τη μηχανή σταματημένος σε ένα κόκκινο φανάρι και ήρθε μια νταλίκα και με πέταξε 20-30 μέτρα. Ένα φορτηγό μας είχε βάλει από κάτω με τη μηχανή που ήμουν με τη Σοφία και το πόδι μου είχε ακινητοποιηθεί», περιγράφει αμέσως μετά ο γνωστός ηθοποιός.

«Έπαθα 4 ισχαιμικά επεισόδια και βγήκα πάρα πολύ δυνατός από αυτά. Έλεγα: Μάριε, θα ζήσεις, και αν πεθάνεις, δεν έγινε και κάτι. Η ζωή δεν είναι δεδομένη», καταλήγει στην περιγραφή του ο Μάριος Ιορδάνου.

«Δεν υπάρχουν υστεροφημίες, ονόματα, celebrities. Όλα αυτά είναι δημιουργήματα, είναι όλα ηλιθιότητες. Το #metoo υπάρχει, γιατί κάποιοι καταχρώνται την εξουσία που τους δίνεται. Η εξουσία δεν αλλάζει τον άνθρωπο αλλά τον αποκαλύπτει», υπογραμμίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μάριος Ιορδάνου.