Μάριος Ιορδάνου: «Με έσωσε η Σοφία, πέθαινα εκείνη την στιγμή»

Μάριος Ιορδάνου

'Έχασα το φως και τις αισθήσεις μου, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπά και δεν υπήρχαν οι παλμοί μου. Ήμουν νεκρός" ανέφερε ο Μάριος Ιορδάνου.

Ο Μάριος Ιορδάνου κι η σύζυγός του Σοφία Καζαντζιάν μίλησαν στο Pop Up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού για την δυσκολία που αντιμετώπισαν όταν ο Μάριος αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα με την υγεία του.

«Ήμασταν περιοδεία με παράσταση κι εκεί έγινε ένα πολύ ατυχές περιστατικό. Έχασα το φως και τις αισθήσεις μου, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπά και δεν υπήρχαν οι παλμοί μου. Ήμουν νεκρός.» Έπειτα η Σοφία Καζαντζιάν πρόσθεσε: «Μου λέει ο Μάριος που είσαι; Νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα και κατάλαβα ότι πραγματικά δεν με βλέπει. Χλώμιασε, του έπεσε η πίεση κι πήρα το φορτηγό της περιοδείας. Βάζω το κλειδί κι έσπασε μέσα στην μίζα, ήμουν σε πανικό. Προσπάθησα με τα νύχια μου να το βγάλω για να κάνω αντικλείδι. Το παν ήταν ο Μάριος.»

Η Σοφία με έσωσε. Έβγαλε με το ζόρι το κλειδί, έβαλε το αντικλείδι και με πήγε στο νοσοκομείο. Στην ουσία πέθαινα εκείνη την στιγμή» συμπλήρωσε ο Μάριος Ιορδάνου.