Μάριος Ιορδάνου: «Με έφερε σε δύσκολη θέση, τον πήρα, τον κόλλησα στον τοίχο και τελείωσε»

Μάριος Ιορδάνου

"Επειδή πάντα είχα αφεντικό τον εαυτό μου, δεν δεχόμουν ποτέ τέτοιες συμπεριφορές. Και δεν δέχομαι από κανέναν" ξεκαθάρισε ο Μάριος Ιορδάνου.

Ο Μάριος Ιορδάνου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα την Πέμπτη. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη, όχι μόνο μία φορά όπως ομολογεί, εξηγώντας πως ακριβώς έκανε πολύ σαφείς ο ίδιος τις προθέσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Ιορδάνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει τύχει να με φέρουν σκηνοθέτες σε δύσκολη θέση. Αλλά τον έναν τον πήρα, τον κόλλησα στον τοίχο και τελείωσε. Θέλω ανθρώπους που να μπορώ να συνεννοούμε. Λένε πως η εξουσία θα σε αλλάξει και θα σε κάνει χειρότερο… Όχι, δεν ισχύει αυτό! Η εξουσία σού βγάζει τον πραγματικό σου εαυτό».

«Επειδή πάντα είχα αφεντικό τον εαυτό μου, δεν δεχόμουν ποτέ τέτοιες συμπεριφορές. Και δεν δέχομαι από κανέναν. Λεκτική ήταν σε μένα η επίθεση αλλά τους άγγιξα εγώ! Τον έναν τον κόλλησα στον τοίχο και πήγα να τον βαρέσω. Δεν δέχομαι τέτοιες συμπεριφορές».

«Δεν ήθελα να κάνω καταγγελία και δεν είχα λόγο για να κάνω. Τον έβαλα στη θέση μου. Συνέχισα τη συνεργασία μαζί του και με έβλεπε και έστριβε γωνία. Και όχι μόνο μια φορά, μου έχει συμβεί επανειλλημένως. Είτε είμαι 2 μέτρα είτε ήμουν 1,50, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αν κάποιος τολμήσει να με αγγίξει, δεν υπάρχει περίπτωση να μη φάει τη σφαλιάρα του και θα την αξίζει» συμπλήρωσε ο Μάριος Ιορδάνου στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.