Μάριος Ιορδάνου – Κώστας Τσουρός: «Τσουρέ, δεν έχεις ιδέα» – «Λυπάμαι Ιορδάνου μου»

Μάριος Ιορδάνου

«Απλά και ο Μάριος Ιορδάνου ξέρει ότι όταν κάποιος δίνει μια συνέντευξη, αυτοί οι οποίοι παρουσιάζουν την εκπομπή κάτι θα πουν»,

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Μάριος Ιορδάνου στο “Mega Καλημέρα”, απάντησε στον Κώστα Τσουρό, σχετικά με ένα σχόλιο που είχε κάνει παλαιότερα ο παρουσιαστής.

«Ο σκύλος μου είναι ο Μπράντο, ένα υπέροχο ροτβάιλερ, και αυτό είναι το παιδί μου. Και πολλοί λένε “μα είναι δυνατόν, παιδί τον σκύλο;”. Ναι, παιδί τον σκύλο και σε όποιον αρέσει. Μάλιστα, ο Τσουρός, ο δικός σας είχε βγει και είχε πει “μα, λέει παιδί τον σκύλο του;”. Τσουρέ, δεν έχεις ιδέα. Εφόσον εγώ τον νιώθω παιδί μου, είναι παιδί μου. Η δική σου γνώμη περιττεύει», είπε ο Μάριος Ιορδάνου.

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Κώστας Τσουρός είπε: «Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε πει ο Μάριος Ιορδάνου τότε και τι είχα σχολιάσει εγώ. Θυμάμαι ότι είχα σχολιάσει για το ότι λέει ότι είναι παιδί του το σκυλί επειδή είχε τοποθετηθεί σε αντίστιξη με τα παιδιά τότε. Δεν είχε πει ότι θεωρεί το σκυλί παιδί του κι εγώ αντέδρασα. Λυπάμαι Ιορδάνου μου, αλλά δεν θυμάμαι…

Λέω Ιορδάνου μου επειδή είπε Τσουρέ μου. Δεν θυμάμαι ακριβώς, φυσικά και η γνώμη μου περιττεύει για τον Μάριο, εννοείται, απλά και ο Μάριος ξέρει ότι όταν κάποιος δίνει μια συνέντευξη, αυτοί οι οποίοι παρουσιάζουν την εκπομπή κάτι θα πουν. Και θα πουν την άποψή τους. Τώρα, αν περιττεύει ή όχι, για κάποιους περιττεύει και για κάποιους όχι».