Μάριος Ιορδάνου: «Η Σοφία εμφανίστηκε στη ζωή μου την στιγμή που ήμουν σε απόγνωση»

Μάριος Ιορδάνου

Όσα εξομολογήθηκαν Μάριος Ιορδάνου και Σοφία Καζαντζιάν στο MEGA.

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και την δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου το μεσημέρι της Κυριακής. Μέσα σε όλα, το ερωτευμένο ζευγάρι εστίασε στους λόγους οι οποίοι τους δένουν περισσότερο μέρα με τη μέρα καθώς και

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Ιορδάνου τόνισε πως «το πιο έντονο χαρακτηριστικό της Σοφίας είναι ότι έχει ένα τσαγανό που δεν το έχω ματαδεί. Φανταζόμουν τη γυναίκα της ζωής μου ως μια γυναίκα αντρογυναίκα και όχι ως μια γυναικούλα».

«Ο Μάριος έχει έναν μαγικό τρόπο να ξεκλειδώνει τους ανθρώπους. Ξεκλέιδωσε σε μένα πράγματα που νόμιζα ότι δεν υπήρχαν ή υπήρχαν κάπου θαμένα και με ξεφόβισε» δήλωσε, με τη σειρά της, η Σοφία Καζαντζιάν για τον άνθρωπο της ζωής της.

Παράλληλα, ο Μάριος Ιορδάνου παραδέχθηκε με τρυφερότητα πως «στη Σοφία έχω βρει τον συνοδοιπόρο μου. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, το πλάσμα της ζωής μου και χωρίς εκείνη δεν μπορώ να ζω. Εμφανίστηκε σε μια στιγμή της ζωής μου που ήμουν σε απόγνωση. Δεν μπορούσα να βρω τον άνθρωπο της ζωής μου και πίστευα ότι δεν θα τον βρω. Τελικά, όμως, βρίσκεις την ευτυχία την στιγμή που παύεις να την αναζητάς».