Μάριος Ιορδάνου: «Δεν γουστάρω τις γυναίκες να πλένουν πιάτα, τέλος»

Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν

"Θέλω τη γυναίκα ίση και ανώτερη από τον άνδρα" διευκρινίζει ο Μάριος Ιορδάνου.

Μαζί με την σύζυγο του, Σοφία Καζαντζίαν βρέθηκε ο Μάριος Ιορδάνου στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» προκειμένου να παραχωρήσουν μαζί συνέντευξη στην Αθηναϊδα Νέγκα. Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός εστίασε στο κομμάτι της σχέσης και του ρόλου της γυναίκας μέσα σε αυτήν.

Ειδικότερα, ο Μάριος Ιορδάνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λένε για την αγάπη. Παιδιά, η αγάπη είναι να παραιτείσαι από την δύναμη. Από τη δύναμη που σου δίνει ο άνθρωπος σου. Εγώ έχω παραιτηθεί από τη δύναμη που μου δίνει η Σοφία, αυτό είναι αγάπη. Να αφήνεσαι σε αυτόν και να μην υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας».

«Εγώ δεν γουστάρω τις γυναίκες να πλένουν πιάτα, τέλος. Εγώ θέλω τη γυναίκα ίση και ανώτερη από τον άνδρα γιατί έχει καταπιεστεί πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια».

«Να πω και κάτι άλλο… Δεν γουστάρω τους μάτσο άντρες! Όπου βλέπεις πολύ ματσίλα και πολύ ανδρίλα σημαίνει πως έχουν έλλειμα ανδρίλας. Μάτσο άνδρες; Κατουρίστε και λιγάκι όπως έλεγε και η γιαγιά μου που πέθανε 101 ετών, κάτι ήξερε παραπάνω» πρόσθεσε ακόμα ο Μάριος Ιορδάνου στο talk show του Action 24.