Μάριος Φραγκούλης: «Έπαθα σοκ στην αρχή, η μητέρα μου δεν μου είχε πει ότι φεύγει»

Μάριος Φραγκούλης

"Υπήρχε η ανάγκη να επιστρέψω στη μητέρα μου κι υπήρχε ένα bullying στο σχολείο γιατί έλεγαν δεν έχεις μαμά και θα έρθει η θεία σου να σε πάρει" σημείωσε ο Μάριος Φραγκούλης.

Στην εκπομπή «Κυψέλη» βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος μίλησε για το γεγονός πως ουσιαστικά μεγάλωσε με τους θείους του, αφού οι γονείς του τον είχαν αφήσει στους ίδιους.

«Είχα πάθει σοκ τον πρώτο καιρό γιατί κι η μητέρα μου δεν μου είχε πει ότι φεύγει… Θα έμενα στην Αθήνα για λίγους μήνες και τελικά τους είδα ξανά όταν ήμουν 8,5 ετών. Υπήρχε η ανάγκη να επιστρέψω στη μητέρα μου κι υπήρχε ένα bullying στο σχολείο γιατί έλεγαν δεν έχεις μαμά και θα έρθει η θεία σου να σε πάρει. Με πείραζε αυτό. Ήθελα να λέω τη θεία μου μητέρα μου» είπε ο Μάριος Φραγκούλης.

«Ένιωθα ότι με είχαν εγκαταλείψει για κάτι… Νόμιζα ότι εγώ φταίω που χωρίστηκε η οικογένειά μου… Τελικά οι άνθρωποί μου ήταν ο θείος μου κι η θεία μου και πάνω στην αδικία κατάλαβα ότι ήταν σωστή η κίνηση της μητέρα μου… Προσπάθησα να πάρω απαντήσεις και δεν πήρα ποτέ ξεκάθαρη απάντηση. Μου έλεγαν ότι θέλαμε να σε πάρουμε κι ότι είχες ξεκινήσει το σχολείο» είπε ο Μάριος Φραγκούλης.