Μάριος Αθανασίου: «Με έχουν παρενοχλήσει στα 17 σε ένα ταξί»

Μάριος Αθανασίου

"Όταν το μετέφερα στο παιδί του εξήγησα όλα τα συναισθήματά μου για να καταλάβει ότι αν συμβαίνει κάτι πρέπει να το πει" ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου.

Ο Μάριος Αθανασίου ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων για τις συγκλονιστικές εξελίξεις με την υπόθεση στον Κολωνό. Ο ηθοποιός τόνισε ότι η πρόληψη είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τα παιδιά και μίλησε για ένα περιστατικό που είχε τύχει στον ίδιο σε μικρότερη ηλικία.

«Υπήρχαν κατά καιρούς αρκετά τέτοια περιστατικά στην ελληνική κοινωνία… Η αναφορά μου όμως, ήταν τα κυκλώματα και όχι στα μεμονωμένα περιστατικά. Στα μεμονωμένα περιστατικά ξέρεις ότι πρέπει να φυλάγεσαι. Δεν αλλάζει η ζωή μας τώρα, από αυτό το περιστατικό, από πριν έπρεπε να έχουμε το νου μας… Τα κυκλώματα λειτουργούν και με αυτούς που δίνουν λεφτά και με αυτούς που βγάζουν και αυτό το πράγμα όλο και περισσότερο ανοίγει και όσο πιο πολύ ανοίγει τόσο πιο πολύ συγκαλύπτεται. Αυτό γίνεται» είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

Ο ηθοποιός παρακάτω μίλησε και για το πως ενημερώνει τα παιδιά του σχετικά με αυτά τα θέματα: «Προσπαθώ να φιλτράρω λίγο τις πληροφορίες για να μην έρχονται με τον όγκο που τα μεταδίδει η τηλεόραση… Είμαι ένα βήμα πίσω γιατί η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό… Εγώ απομυθοποιώ με έναν τρόπο την πράξη για να μην φοβάται και κλειστεί στον εαυτό για όλη του τη ζωή. Εγώ λοιπόν, μίλησα στα παιδιά, λέγοντάς τους ότι έχει συμβεί και σε εμένα. Μου έχει συμβεί με έναν πολύ μικρό τρόπο να με παρενοχλήσουν στα 17 σε ένα ταξί. Όταν το μετέφερα στο παιδί του εξήγησα όλα τα συναισθήματά μου για να καταλάβει ότι αν συμβαίνει κάτι πρέπει να το πει»