Μάριος Αθανασίου: «Αισθάνομαι ότι λειτουργώ με πιο θηλυκό σκεπτικό»

Μάριος Αθανασίου

"Με έχει καθορίσει ότι μεγάλωσα με τη μητέρα μου σε ένα κομμωτήριο και με γυναίκες" δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Αθανασίου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάριος Αθανασίου στον Θανάση Πάτρα και την κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα το πρωινό της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο σίριαλ «Θα βρεις το δάσκαλο σου», τα ριάλιτι καθώς και την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα ριάλιτι είναι μόδα που περνάει, η μυθοπλασία δεν είναι. Μία σειρά δεν μπορεί να τη βαρεθεί. Το πρώτο Big Brother με τον Τσάκα και τον Πρόδρομο έχω δει, τίποτε άλλο δεν έχω δει τόσο πολύ. Το Bachelor είναι λίγο περίεργο… Να έχεις ένα γαμπρό για πολλές κοπέλες, που τις φιλάει όλες για να δει ποια του ταιριάζει».

«Οι άνθρωποι στο «Θα βρες τον δάσκαλο σου» το είχαν προσέξει. Δεν έβαλαν ποτέ μία πιτσιρίκα, γιατί αυτομάτως θα άλλαζε όλη η εικόνα. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δεν ήταν τότε 16 ή 18, αλλά ήταν μία ηθοποιός πολύ μεγαλύτερη, που έμπαινε στη σύμβαση και μπορούσες να την αποδεχτείς όπως ήταν. Προσπαθούσε να παίξεις στο όριο που να φαίνεται η μυθοπλασία και η ιστορία που μπορεί να έχει ενδιαφέρον, δεν προτείνει ότι πρέπει να γίνεται κατά κόρον στην κοινωνία. Νομίζω τα σίριαλ τα δικά μας οφείλουν να εναρμονίζονται με τις επιταγές της κοινωνίας στο χρονικό διάστημα που βρίσκονται».

«Είναι δύσκολο να πω πως είμαι σαν πατέρας, αλλά με έχει καθορίσει ότι μεγάλωσα με τη μητέρα μου σε ένα κομμωτήριο και με γυναίκες. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι λειτουργώ με πιο θηλυκό σκεπτικό» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός.