Μάριον Μιχελιδάκη: Όσα ανέφερε στο φινάλε της εκπομπής της – «Πολλές Κασσάνδρες προεξοφλούσαν το μέλλον μας»

Μέρα Μεσημέρι

"Εγώ αγάπησα αυτή την ομάδα και ένιωθα ότι μέσα από την αναταραχή δενόμασταν. Κάθε τέλος μια καινούρια αρχή", είπε μεταξύ άλλων συγκινημένη η Μάριον Μιχελιδάκη.

Τίτλους τέλους έριξε η μεσημεριανή εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο ΟΡΕΝ. Η παρουσιάστρια, αφού συγκέντρωσε όλους τους συνεργάτες της στο πλατό, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Αυτή η τελευταία εκπομπή έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Όλοι χρειαζόμαστε και ξεκούραση και καλοκαίρι. Κάποιοι θα συνεχίσουν εδώ και θα δουλέψουν και το καλοκαίρι και τους ευχόμαστε τα καλύτερα», ανέφερε αρχικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

«Θα ήθελα πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους. Είμαστε μία ομάδα που το παλέψαμε, είχαμε τις δυσκολίες μας, οι οποίες κάποιες φορές ήταν και αρκετές αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι βγαίνουμε πιο δυνατοί», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Όλα αυτά είναι εμπειρίες και εφόδια. Συνεχίζουμε», τόνισε η Μάριον Μιχελιδάκη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν ή προσπάθησαν να βοηθήσουν αυτή την εκπομπή σε μία πολύ ανταγωνιστική τηλεοπτική σεζόν, όπου αρκετές Κασσάνδρες προεξοφλούσαν το μέλλον μας. Θέλαμε να κάνουμε μία εκπομπή με κέφι, δουλέψαμε αρκετά και αυτή ήταν η πρόθεσή μας καθημερινά», επισήμανε αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

«Εγώ αγάπησα αυτή την ομάδα και ένιωθα ότι μέσα από την αναταραχή δενόμασταν. Κάθε τέλος μια καινούρια αρχή. Καλό καλοκαίρι, να είστε καλά», είπε μεταξύ άλλων αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές η Μάριον Μιχελιδάκη.