Μάριον Μιχελιδάκη: Η on air έκπληξη για τα γενέθλια της

Μάριον Μιχελιδάκη

Έτσι αντέδρασε η Μάριον Μιχελιδάκη στις ευχές των συνεργατών της!

Για δεύτερη φορά στη μεσημεριανή του OPEN βρίσκεται η Μάριον Μιχελιδάκη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η οποία και δέχθηκε μια ξεχωριστή έκπληξη στον αέρα την Παρασκευή. Αφορμή, βεβαίως, στάθηκαν τα γενέθλια της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του μαγκαζίνο «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον.

Έτσι, στο πλατό της εκπομπής εισέβαλλε με χαμόγελο και μια εντυπωσιακή τούρτα ο Φοίβος Παπαδάκης για να αιφνιδιάσει την Μάριον Μιχελιδάκη ενώ όλοι οι συνεργάτες της τραγούδησαν παρέα. «Ευχαριστώ πολύ όλους σας, Φοίβο μου, παιδιά, πάνω στο κοντρόλ, την παραγωγή και τον σκηνοθέτη. Όλους σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ένα κεράκι για ευνόητους λόγους διαφορετικά… είναι ο άγνωστος Χ».

«Να είστε καλά, παιδιά. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είναι χαρά φέτος να είμαστε όλοι μαζί και πραγματικά έτσι ανανεωμένοι να έχουμε αυτή τη σεζόν μπροστά και να μοιράζομαι και γω μαζί σας τις μέρες και τη δουλειά μας. Με όλη αυτή την καλή διάθεση και την όρεξη που έχουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά, αφού έσβησε το κεράκι στην τούρτα, η Μάριον Μιχελιδάκη στον αέρα της εκπομπής του OPEN.