Μαρίνος Κόνσολος: Το «Έλα στη θέση μου» και η εγκυμοσύνη της Ευαγγελίας Συριοπούλου

Μαρίνος Κόνσολος

«Όλο αυτό που έγινε στο θέατρο έπρεπε να γίνει χρόνια πριν. Ας κάνουμε το σταυρό μας που έγινε έστω και τώρα», λέει ο Μαρίνος Κόνσολος.

Στην εκπομπή «Love it» και τη Μαρίνα Χαραλάμπους έδωσε συνέντευξη ο Μαρίνος Κόνσολος. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τη σειρά “Έλα στη θέση μου”, την εγκυμοσύνη της Ευαγγελίας Συριοπούλου, αλλά και για το κίνημα metoo.

«Ήταν άθλος αυτά τα πέντε χρόνια στο “Έλα στη θέση μου”. Γνωρίζαμε για την εγκυμοσύνη της Ευαγγελίας Συριοπούλου, ήταν σε μια δύσκολη περίοδο. Με ενδιαφέρει να καθαρίσω από όλο αυτό που έχει γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχω δεχθεί προτάσεις για show, με κάποιους φτάσαμε αρκετά μακριά τις συζητήσεις. Στην Κύπρο συμμετείχα σε ένα φιλανθρωπικό show χορού και τελικά νίκησα», είπε αρχικά ο Μαρίνος Κόνσολος.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Μαρίνος Κόνσολος απάντησε: «Είμαι άνθρωπος του προγράμματος, προσπαθώ να βάλω τη ζωή μου σε πρόγραμμα. Δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν έχω και την ανάγκη να τη βγάλω προς τα έξω. Θέλω αυτά που αφορούν εμένα να τα κρατάω για μένα. Αν είμαι εντελώς μόνος, δεν θα ήθελα να το πω».

Για το κίνημα metoo, ο Μαρίνος Κόνσολος είπε: «Όλο αυτό που έγινε στο θέατρο έπρεπε να γίνει χρόνια πριν. Ας κάνουμε το σταυρό μας που έγινε έστω και τώρα. Μιλήστε επιτέλους. Πρέπει να μιλάς, επιβάλλεται να μιλάς».