Μαρίνος Κόνσολος: «Μου είχε βάλει κοριό κάτω από τον καναπέ και με παρακολουθούσε»

Μαρίνος Κόνσολος

«Όλοι έχουμε περάσει από μια τοξική σχέση. Καλά είναι να γίνονται αυτά νομίζω για να ξέρεις να αποφεύγεις στο μέλλον», είπε ο Μαρίνος Κόνσολος.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη ο Μαρίνος Κόνσολος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την παρανοϊκή ζήλεια πρώην συντρόφου του άλλα και τη συμμετοχή του στο J2US.

«Μεγάλωσα στην Κύπρο σε γειτονιά και μου είναι πολύ οικείο να χαιρετήσω στο δρόμο τον μανάβη και τα παιδάκια που ζουν εκεί. Έχω μάθει να ζω μόνος μου. Παίζουν ρόλο και οι ρυθμοί της δουλειάς», είπε αρχικά ο Μαρίνος Κόνσολος.

Για την τοξική σχέση, στην οποία βρέθηκε, ο Μαρίνος Κόνσολος απάντησε: «Πέντε έξι χρόνια μετά έμαθα ότι η πρώην σύντροφός μου με παρακολουθούσε και είχε βάλει και κοριό στον καναπέ. Όταν ξαναβρεθήκαμε και ήταν πιο νορμάλ η κατάσταση, τότε μου το είπε για τον κοριό. Ήταν από αυτές τις τοξικές σχέσεις που λέμε. Όλοι έχουμε περάσει από μια τοξική σχέση. Καλά είναι να γίνονται αυτά νομίζω για να ξέρεις να αποφεύγεις στο μέλλον».

«Αντιλαμβάνομαι τη συμμετοχή μου σαν ρόλο. Είμαι ηθοποιός δεν είμαι τραγουδιστής», λέει ο Μαρίνος Κόνσολος για τη συμμετοχή του στο J2US.