Μαρίνος Κόνσολος: “Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από δέκα χρόνια”

Μαρίνος Κόνσολος

"Ζηλεύω στις σχέσεις μου, δεν με τιμά αυτό το συναίσθημα και είναι ο λόγος που απέχω!"

Μια άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε, ο Μαρίνος Κόνσολος, στην κάμερα της εκπομπής Ελένη. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε εάν ζηλεύει στις σχέσεις του.

«Έχω πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη φύση και με τα ζώα, αντλώ ενεργεία! Η ζωή στην Κύπρο όταν ήμουν ήταν πολύ διαφορετική, έσω είναι πιο χαοτική. Είμαι παρά πολύ δεμένος με την οικογένεια μου και μου λείπει σε λογικά πλαίσια! Είμαι μαμάκιας, έχω καθημερινή επικοινωνία με τη μαμά μου. Η μάνα μου είναι ο καλύτερος μου φίλος, ο καλύτερος μου κριτής! Η μητέρα μου είναι η γυναίκα που δεν θα με αφήσει να πάρουν τα μυαλά μου αέρα! Δεν τα συζητάω και όλα με τη μητέρα μου, συνέχεια με ρωτάει ποτέ θα φτιάξω τη ζωή μου.

Για τη δουλειά μου έχω θυσιάσει τα πάντα! Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από δέκα χρόνια! Ζηλεύω στις σχέσεις μου, δεν με τιμά αυτό το συναίσθημα και είναι ο λόγος που απέχω! Μου αρέσει παρά πολύ το φλερτ, είναι επιβεβαίωση.

Το πιο άσχημο πράγμα είναι όταν γράψανε ότι σκοτώθηκα σε τροχαίο! Δεν μου τα έχει φέρει η ζωή όλα αυτά που έχω αυτή τη στιγμή! Έχω δουλέψει παρά πολύ για να τα αποκτήσω», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Κόνσολος.