Μαρίνος Κόνσολος: «Είναι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει στην Ελένη Δήμου»

Μαρίνος Κόνσολος

"Είχα πυρετούς τις πρώτες ημέρες, τώρα έχουν μείνει το μπούκωμα, το συνάχι και η πίεση στο κεφάλι" είπε ο Μαρίνος Κόνσολος.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργου εμφανίστηκε μέσω skype ο Μαρίνος Κόνσολος το πρωί της Τετάρτης από το σπίτι του όπου και βρίσκεται λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό.

«Πρώτα νόσησε η Ελένη και επειδή είχαμε μια πιο στενή επαφή λόγω των προβών για το J2US ήταν αναπόφευκτο να κολλήσω και γω. Δεν έχει καμιά σημασία ποιος κόλλησε ποιον και από που κολλήσαμε. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Είναι πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει με αυτόν τον ιό γιατί στην παραγωγή τηρούσαμε όλα τα μέτρα ασφαλείας, καθημερινά κάναμε μοριακά και rapid τεστ αλλά όπως μου είπε ο γιατρός μου ήταν τόσο δυνατός ο οργανισμός μου που το πάλευε μέχρι την τελευταία στιγμή. Για αυτό και τα τέσσερα μοριακά τεστ που έκανα μες στην εβδομάδα έδειχναν αρνητικά. Μέχρι που δεν άντεξε ο οργανισμός μου και έπεσε και το τελευταίο μοριακό τεστ έδειξε θετικό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Κόνσολος.

«Συγκριτικά με την Ελένη Δήμου το περνάω σχετικά ήπια. Είχα πυρετούς τις πρώτες ημέρες, τώρα έχουν μείνει το μπούκωμα, το συνάχι και η πίεση στο κεφάλι» συμπλήρωσε ο ηθοποιός που την φετινή σεζόν βλέπουμε στη σκηνή του J2US. «Είναι πραγματικά συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει στην Ελένη Δήμου. Την νιώθω πάρα πολύ, συζητάμε πάρα πολλά πράγματα».

Γρήγορα περαστικά για… όλο το J2US να ευχηθούμε!