Μαρίνα Τσιντικίδου: «Βγάζαμε εύκολα χρήματα αλλά δεν κράτησαν για πάντα»

Μαρίνα Τσιντικίδου

"Σήμερα δεν θα ανεχόμουν τίποτα απ' όσα έχω ανεχθεί στο παρελθόν. Όταν μπαίνεις στον χώρο στα 20-25, λες: έτσι είναι η ζωή, θα το ανεχτώ, δεν πειράζει. Όμως πειράζει", τονίζει η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε η Μαρίνα Τσιντικίδου. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της από την τηλεόραση.

«Εμένα αυτό το star πάντα μου κλώτσαγε, ποτέ δεν το ένιωθα και δεν το κατάλαβα. Θεωρούσα ότι είμαστε πολύ τυχερές που κάνουμε μια δουλειά που περνάμε πολύ ωραία, κερδίζεις εμπειρίες και βγάζεις εύκολα χρήματα. Ήταν όμως κάτι προσωρινό και πάντα το ήξερα αυτό», δηλώνει η Μαρίνα Τσιντικίδου.

«Δεν ήταν για πάντα τα λεφτά αλλά για όσο διήρκησε η καριέρα της καθεμιάς. Όποια είχε μυαλό, δεν αγχώθηκε στη συνέχεια σε αυτό το θέμα», τονίζει.

Τι αναφέρει για την αποχή της από την τηλεόραση και την αλλαγή της επαγγελματικής της ταυτότητας;

«Έχω μία συστολή, αυτό από μόνο του είναι αντιτηλεοπτικό. Είχα την εντύπωση ότι δεν είχα βρει τον τρόπο να το διαχειρίζομαι και έψαχνα το λάθος αλλού. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι: μήπως αυτό είναι ενάντια στη φύση σου, κούκλα μου; Μήπως να δεις κάτι άλλο;», παραδέχεται η Μαρίνα Τσιντικίδου.

«Σήμερα δεν θα ανεχόμουν τίποτα απ’ όσα έχω ανεχθεί στο παρελθόν. Κακές ενέργειες, τοξικές συμπεριφορές, δεν θα κάτσω να το συζητήσω, ούτε καν να δείξω δυσφορία. Απλά θέλω να απομακρυνθώ. Όταν μπαίνεις στον χώρο στα 20-25, λες: έτσι είναι η ζωή, θα το ανεχτώ, δεν πειράζει. Όμως πειράζει», σημειώνει στη συνέχεια.