Μαρίνα Τσιντικίδου: «Ήταν ένα τεράστιο λάθος που με γέρασε σαν εμπειρία»

Μαρίνα Τσιντικίδου

"Μετάνιωσα που άκουσα άλλους ανθρώπους" εξομολογήθηκε η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε η Μαρίνα Τσιντικίδου, την Παρασκευή, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Το γοητευτικό μοντέλο αναφέρ8θηκε, μέσα σε όλα, στην περίοδο που αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική για την οποία και δηλώνει σήμερα μετανιωμένη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Τσιντικίδου εξομολογήθηκε πως «μετάνιωσα που άκουσα άλλους ανθρώπους. Πλέον ακούω το ένστικτό μου και όταν μου λέει να κάνω κάτι θα το κάνω. Ένα τεράστιο λάθος που έκανα είναι που έβαλα υποψηφιότητα για βουλευτής. Είναι τόσο πολύ ενάντια στην ιδιοσυγκρασία μου όλο αυτό, αντιμετώπισα ένα είδος ανθρώπων που δεν το γνώριζα και δεν μου αρέσει καθόλου».

«Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα με εμπιστευτεί, θα με συμπαθήσει αρκετά και θα λάμβανα 5.000 ψήφους. Είχα κοντά μου ανθρώπους που με στήριξαν πολύ και άλλους που μου φέρθηκαν απαίσια. Ήταν μια εμπειρία που με γέρασε. Δεν είναι καλές εμπειρίες αυτές» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Μαρίνα Τσιντικίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Παράλληλα, η γοητευτική Ελληνίδα αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που κατά καιρούς δέχεται για πρότζεκτ.