Μαρίνα Τσιντικίδου: «Εκεί βγήκε και ο όρος «γλάστρα» και η συνέχεια είναι γνωστή»

Μαρίνα Τσιντικίδου

"Δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση, θεωρούσα πάντα ότι όλες ήταν ομορφότερες από μένα, αναρωτιόμουν πάντα πώς κατάφερα και τους κορόιδεψα όλους και ήμουν σε αυτή την ομάδα".

Την Μαρίνα Τσιντικίδου συνάντησε από το Breakfast@Star η Λιλή Πυράκη, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθα στην Ανθοκομική Κηφισιάς ως παρουσιάστρια και έφυγα κηποτέχνης».

Για το αν έχει ανασφάλειες με την εμφάνισή της, η Μαρίνα Τσιντικίδου είπε: «Μόνο ανασφάλειες είχα με την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν αισθάνθηκα ποτέ όμορφη. Δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση, θεωρούσα πάντα ότι όλες ήταν ομορφότερες από μένα, αναρωτιόμουν πάντα πώς κατάφερα και τους κορόιδεψα όλους και ήμουν σε αυτή την ομάδα».

Για τη συμμετοχή της στην εκπομπή Candid Camera, η Μαρίνα Τσιντικίδου ανέφερε: «Ο Νίκος Μαστοράκης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκε να πάρει ένα μοντέλο και να το βάλει να μιλάει. Εκεί βγήκε και ο όρος «γλάστρα» και η συνέχεια είναι γνωστή. Εγώ δεν ήμουν ποτέ καριερίστας στην τηλεόραση, δεν το έχω και πάρα πολύ, δεν θεωρώ ότι είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο. Εγώ στην τηλεόραση ξεχνάω τα ελληνικά μου, ξεχνάω το χιούμορ μου, βγαίνω μια άλλη από αυτή που είμαι και δεν μου αρέσει καθόλου να με βλέπω».