Μαρίνα Σάττι: Λύγισε όταν ρωτήθηκε σε ποιον θα αφιερώσει την εμφάνισή της στην Eurovision

Μαρίνα Σάττι

Όσα ανέφερε η Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε στη γιαγιά Νούλα από την Οδό Ζαρίφη 2 για τη συμμετοχή της στην Eurovision στην 2024 με το Ζάρι. Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι η καλλιτέχνιδα και η ομάδα της να ταξιδέψουν στο Μάλμε. Όταν δέχθηκε ερώτηση για το σε ποιον θα αφιερώσει την εμφάνισή της, η ίδια λύγισε και δεν κατάφερε να πει κάτι.

«Θα ήθελα να ανέβουμε στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα, οι ξένοι όσοι δεν μας ξέρουν, αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν “τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα”», είπε η Μαρίνα Σάττι.

Μέχρι στιγμής, είπε, έχει μιλήσει με άλλους διαγωνιζόμενους στη Eurovision, τη «Σίλια από την Κύπρο, με την κοπέλα από τη Σλοβενία, με τον Ελβετό».

Σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το «Ζάρι», η Μαρίνα Σάττι, ξεκαθάρισε: «Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους, πόσω μάλλον αυτό το τραγούδι που είναι κάπως ιδιαίτερο». Αν είχε να επιλέξει κάποιο από τα τραγούδια της, είπε: «αν πηγαίναμε με κάτι χορευτικό είχα πει ότι θα ήθελα να είναι κάτι σαν τη Μάντισσα».

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από το τραγούδι και από αυτό που θα κάνουμε πάνω στη σκηνή και από το μεγάλο αποτύπωμα που είχε το βίντεο κλίπ, που ήταν κάτι με ενέργεια και χιούμορ, κάτι που δείχνει και την urban culture της Αθήνας», συμπλήρωσε.

«Μου αρέσει το ρεφρέν της Ουκρανίας. θα ήθελα να την έχω γράψει εγώ, αυτή τη μελωδία την έχω ζηλέψει», δεν έκρυψε η Μαρίνα Σάττι.

Και δεν έκρυψε ότι «πιστεύω ότι όπως το έχουμε στήσει θα πάμε καλά».