Μαρίνα Ψάλτη: «Ήθελα να φύγω όταν έμαθα ότι θα παίρνουν 100 ευρώ τον μήνα»

Μαρίνα Ψάλτη

'Όσο δύσκολα κι αν ήταν εκείνη την εποχή που βγήκα εγώ στο θέατρο, ένας άνθρωπος που είχε μια αξία, προχωρούσε και τον σέβονταν" ανέφερε η Μαρίνα Ψάλτη

Στην εκπομπή φλΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μίλησε για το τι δεν της αρέσει στη σημερινή μορφή της τέχνης αλλά και για το γεγονός ότι δεν αναγνωρίζεται πλέον η αξία των ηθοποιών.

Η ίδια εξομολογήθηκε: «Δεν μ’ αρέσει γιατί έχει πάρει τη μορφή supermarket. Πάντα ήταν δύσκολα, όλα τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Ήθελαν πάρα πολλή δουλειά, υπομονή, στόχο αλλά όσο δύσκολα κι αν ήταν εκείνη την εποχή που βγήκα εγώ στο θέατρο, ένας άνθρωπος που είχε μια αξία, προχωρούσε και τον σέβονταν. Τώρα δεν ισχύει αυτό. Δεν μ’ αρέσει καθόλου που τα νέα παιδιά παίρνουν τρακόσια ευρώ τον μήνα, που τους θεωρούν αναλώσιμους, που αυτά τα παιδιά είναι απροστάτευτα γιατί εμείς δεν μπορούμε να τα προστατεύσουμε. Έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με αυτό, μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι».

«Σε κάποια παραγωγή που ήμουν ήθελα να σηκωθώ να φύγω γιατί αισθανόμουν ότι συναινούσα σε κάτι εγκληματικό. Δηλαδή έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα ότι αυτά τα παιδιά θα παίρνουν 100 ευρώ τον μήνα. Νομίζουν ότι για τους ηθοποιούς τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια.»