Μαρίνα Πατούλη: «Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ότι μας πληγώνει»

Μαρίνα Πατούλη

"Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία μου, γιατί έχω να μεγαλώσω ένα παιδί και πρέπει να σταθώ δίπλα του γιατί και αυτό έχει υποστεί όλον αυτόν τον καταιγισμό" τόνισε η Μαρίνα Πατούλη.

Στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε τηλεφωνικά η Μαρίνα Πατούλη το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της και την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Μαρίνα Πατούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μόλις πήρα εξιτήριο, βγήκα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκα από την Τετάρτη και νιώθω πολύ καλύτερα. Έχω, βέβαια, ένα πρόβλημα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα συνεχίσω την φαρμακευτική αγωγή και θα είμαι υπό παρακολούθηση.

«Αυτές τις τέσσερις ημέρες, πέραν της φροντίδας των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, αυτό που με συγκλόνισε, μου κράτησε παρέα τις δύσκολες ώρες και ήταν για μένα ένα μάθημα ζωής ήταν τα μηνύματα από γυναίκες που μοιράστηκαν μαζί τους τα προσωπικά τους δεδομένα και τις προσωπικές τους ιστορίες. Είναι κάτι ασύλληπτο» πρόσθεσε μιλώντας εκ νέου για την βία της σιωπής. «Ολα αυτά τα αφήνω πίσω μου και βγαίνω αισιόδοξη με μεγάλη ανυπομονησία να δω τον Αλέξανδρο. Θεωρώ ότι πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ότι μας πληγώνει. Είμαι ευγνώμων σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και σε όλες αυτές τις γυναίκες που με στήριξαν σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο».

«Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία μου, γιατί έχω να μεγαλώσω ένα παιδί και πρέπει να σταθώ δίπλα του γιατί και αυτό έχει υποστεί όλον αυτόν τον καταιγισμό».