Μαρίνα Πατούλη για Ηλία Μίχο: «Δεν είναι ποινικό αδίκημα να βγεις μια φωτογραφία»

Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη μιλάει στις τηλεοπτικές κάμερες και τοποθετείται για πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη υπόθεση του Ηλία Μίχου και τις φωτογραφίες του ίδιου με πολιτικά πρόσωπα, όπως ο πρώην σύζυγός της.

«Ως πολιτικός και δημόσια πρόσωπα θα βγάλουμε φωτογραφία με όλους όσοι είναι γύρω μας. Δεν σημαίνει κάτι» δηλώνει η Μαρίνα Πατούλη και προσθέτει: «Αυτό που στηλιτεύω είναι η ανθρωποφαγία. Εγώ τώρα που σου δίνω συνέντευξη μπορεί να είσαι δυνάμει εγκληματίας. Τι σημαίνει αυτό; Δεν είναι ποινικό αδίκημα».

Παράλληλα, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα και να δώσει μία συμβουλή σε όλους τους γονείς. «Πρέπει να είμαστε αφυπνισμένοι για ό,τι συμβαίνει γύρω μας, για το κοινωνικό, φιλικό, οικογενειακό περιβάλλον που έρχονται τα παιδιά μας σε επαφή» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει πολίτης υπεράνω υποψίας και θα πρέπει να θωρακίσουμε τα παιδιά μας με διάλογο και γνώση, ώστε να είναι ευαισθητοποιημένα εάν ου μη γένοιτο τούς συμβεί κάποιο περιστατικό» καταλήγει η Μαρίνα Πατούλη.