Μαρίνα Πατούλη: «Δεν βλέπω στο οπτικό μου πεδίο την επανασύνδεση»

Μαρίνα Πατούλη

"Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη" παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, η Μαρίνα Πατούλη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη διάσταση που βρίσκεται με τον σύζυγο της, Γιώργο Πατούλη αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Πατούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στη ζωή υπάρχουν πάντα ανατροπές, το θέμα είναι ότι μέσα από αυτές πρέπει να βγαίνουμε αλώβητοι,  να ανοίγουμε τα φτερά μας και να προχωράμε. Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη».

«Μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκα από αυτό το συμβάν πήρα τον χρόνο μου, φιλοσόφησα πολλά και είχα την αγάπη του κόσμου και των γυναικών που με αγκάλιασαν πολύ, ζώντας μαζί μου αυτό το περιστατικό. Με τη στήριξη του φιλικού μου περιβάλλοντος και των ανθρώπων που με αγαπούν, είμαι καλύτερα» πρόσθεσε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη αποκρίθηκε πως «δεν το βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουμε παρακάτω».

«Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς για το παιδί μας».