Μαρίνα Ντεμολλάι για MasterChef: «Ήταν όλοι τρομοκρατημένοι, κανείς δεν ήθελε να μπω στο σπίτι»

Μαρίνα Ντεμολλάι

"Ανταγωνίστηκα τη Μαρία Μπέη. Είχαμε κι ένα beef από πριν, οπότε... έπεσαν κορμιά", παραδέχεται η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Καλεσμένη στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε η Μαρίνα Ντεμολλάι. Η πρώην παίκτρια του MasterChef σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality μαγειρικής και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κανένας από τους συμπαίκτες της δεν ήθελε να την δει να ξαναμπαίνει στο σπίτι του διαγωνισμού.

«Η αλήθεια είναι ότι χαρακτηρίζομαι ψυχρή. «Επαγγελματίας» θα κολλήσω εγώ δίπλα, οπότε ολοκληρώνεται έτσι το πακέτο της Μαρίνας. Μπήκα μέσα για μία μόλις δοκιμασία, ούτε καν για μία ημέρα. Πήγα, μαγείρεψα, δεν τα κατάφερα και γύρισα σπίτι μου», ανέφερε η Μαρίνα Ντεμολλάι.

«Ανταγωνίστηκα τη Μαρία Μπέη. Είχαμε κι ένα beef από πριν, οπότε… έπεσαν κορμιά. Δεν περίμενα να δω τη Μαρία κάτω. Είναι πολύ δυνατή μαγείρισσα, για να τη δω αντίπαλή μου σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού», πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Εξεπλάγην όταν την είδα. Από την άλλη, ήταν πολύ ευχάριστο, γιατί είμαστε και οι δύο πολύ καλές, οπότε ήταν τίμια κόντρα», τονίζει η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Πώς σχολιάζει τις αντιδράσεις που προκάλεσε στους παίκτες η επανεμφάνισή της στο MasterChef;

«Ήταν τρομοκρατημένοι όταν με είδαν. Κανείς δεν ήθελε να μπω στο σπίτι. Είναι διαφορετικό, όταν σε γνωρίζουν από κοντά, και όταν ξέρουν ότι μπορεί να χάσουν τη θέση τους από μένα. Φοβούνται πάρα πολύ τους παλιούς παίκτες, είμαστε πιο συνηθισμένοι στη διαδικασία. Γιατί να μην το κερδίσει παλιός παίκτης, αφού του δόθηκε η ευκαιρία;», απαντά η Μαρίνα Ντεμολλάι.