Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Όταν το δάκρυ έφευγε, ο μικρός μου το καταλάβαινε»

Μαρίνα Λαμπροπούλου

"Κάποιες φορές, όταν το δάκρυ έφευγε, ο μικρός το καταλάβαινε" παραδέχθηκε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Την Μαρίνα Λαμπροπούλου συνάντησε η Ελένη Καρποντίνη και η κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η γοητευτική χορογράφος αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, τον μονάκριβο γιο της και την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το DWTS.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Λαμπροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποια στιγμή ήρθε ο γιος μου στην ζωή και αποφάσισα μετά από δυο χρόνια, αφού τον μεγάλωνα στην Αθήνα μόνη μου, να πάω να στηρίξω τον σύντροφο μου και φυσικά το παιδί που ένιωθε περίεργα όταν έβλεπε τις φωτογραφίες με τον πατέρα του. Στη συνέχεια, δόξα τω Θεώ έχω πέσει πάρα πολλές φορές και δόξα τω Θεώ έχω σηκωθεί. Δεν το βάζω κάτω. Κάποιες φορές, όταν το δάκρυ έφευγε, ο μικρός το καταλάβαινε».

«Επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί και έχει την ανάγκη μιας ανδρικής παρουσίας νομίζω ότι σιγά σιγά ίσως και να τον κέρδιζε αυτός ο έξυπνος άνθρωπος. Ποτέ δεν ξέρεις».

«Κάθε ένας στη θέση του στο DWTS είναι αξιόλογος. Αν είχαμε δηλαδή ίντριγκες και συνέχιζα να παίρνω την ατάκα που άκουγα, θα γινόταν… Αν ήθελα θα το έκανα αλλά υπάρχει και μια σχολή χορού και, αν κλείσουν τα φώτα της δημοσιότητας, εγώ αυτό είναι που αγαπώ και πρεσβεύω και προσπαθώ για να μεγαλώσω το παιδί μου» συμπλήρωσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.