Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Οι κριτές έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να είμαι στο DWTS»

Μαρίνα Λαμπροπούλου

"Η παραγωγή του DWTS εκτιμάει τους ανθρώπους που έχει δίπλα της και το δείχνει εμπράκτως" παραδέχεται η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και την δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Η γοητευτική χορεύτρια και κριτής του DWTS μίλησε για το νέο κύκλο του χορευτικού σόου, την τηλεθέαση και την απόφαση να επανέλθει στην τηλεόραση.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Μαρίνα Λαμπροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Από το «3, 2, 1» μέχρι σήμερα έχει αλλάξει όλη μου η ζωή. Έκανα όλη μου την πορεία με την σχολή μου, γέννησα και σήμερα ο γιος μου είναι 12 χρονών και είναι πολύ ασυτηρώς γενικότερα μαζί μου. «Στο DWTS σε θέλω κρατημένη, δεν θέλω πολλά γελάκια» και το έχω ακούσει το παιδί μου. Δεν του πάω κόντρα και δεν γελάω πολύ».

«Δίπλα μου στην επιτροπή του DWTS έχω συνεργάτες που πραγματικά έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο για να πάρω την απόφαση να είμαι στο σόου».

«Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτηκα το οικονομικό σκέλος πάρα πολύ. Ναι, είναι καλά και είναι όντως μια πολύ καλή και πλούσια παραγωγή. Εκτιμάει τους ανθρώπους που έχει δίπλα της και το δείχνει εμπράκτως αλλά ειλικρινά ήθελα τόσο πολύ αυτή τη δουλειά που δεν πολυυπολογίζω αυτό το κομμάτι» συμπλήρωσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.