Μαρίνα Λαμπροπούλου για Τάσο Ξιαρχό: «Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που έχουν τόση πίκρα μέσα τους»

Μαρίνα Λαμπροπούλου

"Ο γιος μου όσο μεγαλώνει τόσο πονάει, επειδή έχει πεθάνει ο πατέρας του", εξομολογείται η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μιλά στο MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη, όπου μεταξύ άλλων δίνει μία σκληρή απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό, που είχε αναφερθεί με απαξιωτικά λόγια για τους κριτές του Dancing With The Stars, χαρακτηρίζοντάς τους άσχετους.

«Όταν ενημερώθηκα για τα νούμερα τηλεθέασης του Dancing, στεναχωρήθηκα. Όμως, άρχισε να με επηρεάζει και είπα: Μαρίνα μην ασχολείσαι, συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου και όλα καλά», παραδέχεται η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

«Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που έχουν τόση πίκρα μέσα τους. Δεν μπορείς να ακυρώνεις ανθρώπους του χορού χρόνια, όπως ήμασταν και οι τέσσερις», σημειώνει απαντώντας στο σχόλιο του Τάσου Ξιαρχό.

«Η πιο όμορφη στιγμή μου ήταν όταν γέννησα, παρότι δεν ζει ο πατέρας του, τον λατρεύω. Ο γιος μου είναι 13, ο σύζυγος μου «χάθηκε» όταν ο γιος μου ήταν 6, τώρα του βγαίνει και το περνάμε όλο, πίστευα έχει ηρεμήσει μέσα του», εξομολογείται στη συνέχεια η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

«Ο γιος μου όσο μεγαλώνει τόσο πονάει, επειδή έχει πεθάνει ο πατέρας του. Λυγίζω μόνη μου, κλείνω την πόρτα και λυγίζω. Θα ήθελα να υπάρχει η οικογένειά μου. Αν ζούσε ο άνδρας μου θα έδινε αγάπη στο γιο μου. Το έχει ανάγκη, τον βλέπω», παραδέχεται στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρίνα Λαμπροπούλου αναφέρεται σε μία δυσάρεστη εμπειρία που είχε με έναν δάσκαλό της. «Ένας δάσκαλος, που τον έχουν όλοι εκεί ψηλά, μας πέταγε το παπούτσι του την ώρα της διδασκαλίας και μετά το ξαναφορούσε. Κρατούσε και ένα σάντουιτς και το έτρωγε. Κάποια στιγμή του τα είπα», τονίζει.

Τέλος, παραδέχεται πως δεν της έχει γίνει ποτέ ανήθικη πρόταση στον χώρο εργασίας, ενώ αποκαλύπτει πως σε γύρισμα σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, έφτασαν στο σημείο 10 περιπολικά, την ακινητοποίησαν και κόντεψαν να τη συλλάβουν.