Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν μου φέρθηκε η ζωή έτσι όπως μου αξίζει» – Η συγκίνησή της στην κάμερα του “Love it”

Μαρίνα Λαμπροπούλου

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Στην εκπομπή “Love it” και τη Μάρτζυ Λαζάρου έδωσε συνέντευξη η Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και την απώλεια του τότε συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της.

«Όταν ήμουν στο “3-2-1” είχα τα κιλάκια μου. Όταν ξεκίνησα το χορό και τη γυμναστική αδυνάτισα. Ήταν ζητούμενό μου να κάνω οικογένεια. Πάντα ήθελα να έχω έναν σύντροφο που να με προσέχει και να τον προσέχω. Ήμουν πολύ δοσμένη στο χορό, μια σχέση θέλει αφοσίωση. Το παιδί ήρθε την περίοδο που ήμασταν πολύ ερωτευμένοι. Το θέλαμε το παιδί. Είπα στον πατέρα του παιδιού μου ότι θέλω ένα κομμάτι από σένα. Την περίοδο της εγκυμοσύνης ήμουν πολύ φαγανή, είχα γίνει σαν… περίπτερο, είχα πάρει 18 κιλά. Την πρώτη φορά που πήρε το παιδί στην αγκαλιά μου, έκλαψα», είπε συγκινημένη η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

«Εάν ήμουν σε μικρότερη ηλικία θα έκανα και 2 και 3 και 4 παιδιά. Οι πρώτες μέρες με το παιδί στο σπίτι ήταν δύσκολες γιατί ήμουν μόνη μου. Ο σύντροφος μου έλειπε στο εξωτερικό. Δεν μου φέρθηκε η ζωή έτσι όπως μου αξίζει γιατί θεωρώ ότι είμαι καλό παιδί. Όταν “έφυγε” ο πατέρας του παιδιού μου προσπαθούσα να μην λυγίζω μπροστά στο παιδί. Στη ζωή πρέπει να προχωράμε πάντα με αισιοδοξία», πρόσθεσε επίσης η Μαρίνα Λαμπροπούλου.