Μαρίνα Ασλάνογλου: «Ποιος έχει το δικαίωμα να με φέρει σε αυτή τη θέση; Κανένας δε μπορεί να με προσβάλλει»

Μαρίνα Ασλάνογλου

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τις τοξικές σχέσεις και συμπεριφορές που έχει βιώσει στο θέατρο και τη ζωή της.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε Ότι Κοιμάσαι», μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τοξικές σχέσεις και συμπεριφορές που έχει βιώσει.

«Όλοι στην πορεία της ζωής μας έχουμε περάσει από τέτοιες σχέσεις και συναναστροφές. Απλά εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν τα βάζω μέσα μου. Αυτό θέλει δουλειά, δεν ξεκίνησα έτσι. Δεν σου λέει κάποιος ότι βγαίνοντας από τη σχολή έχεις να αντιμετωπίσεις μία ζούγκλα, έναν τρομερό ανταγωνισμό και άγχος» δηλώνει η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Παίρνω δύναμη, δεν το βάζω κάτω. Μου είχαν πει ότι σε αυτή τη δουλειά πρέπει να έχεις γερό στομάχι. Πιο μικρή δεν είχα. Στεναχωριόμουν, έκλαιγα» εξομολογείται.

«Μετά είπα: ποιος έχει το δικαίωμα εμένα να με φέρει σε αυτή τη θέση; Τη δύναμη θα τη βρω εγώ μέσα μου. Κανένας δε μπορεί να με κάνει στεναχωρημένη, κανένας δε μπορεί να με προσβάλλει. Δεν έχει το δικαίωμα και δε μπορεί πια» καταλήγει η ηθοποιός.