Μαρίνα Ασλάνογλου: «Παραμένουν ταμπού οι εξωσωματικές, «είναι μεγάλη γι’ αυτό δεν κάνει» έχουν στο μυαλό τους»

Μαρίνα Ασλάνογλου

"Έκανα τέσσερις εξωσωματικές, περίπου στα πέντε χρόνια επανήλθα" εξομολογήθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Μαρίνα Ασλάνογλου, το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν συνάντησε τον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η εκλεκτή πρωταγωνίστρια μίλησε για τις εξωσωματικές που έκανε στο παρελθόν και την μείωση των κιλών της.

Ειδικότερα, η Μαρίνα Ασλάνογλου εξομολογήθηκε πως «η εικόνα μου είναι άλλη, έχασα 10 – 11 κιλά. Η αλήθεια είναι ότι δεν άλλαξα κάτι ιδιαίτερο στη διατροφή μου, απλά θεωρώ ότι επανήλθε το σώμα μου μετά από τις εξωσωματικές και τις ορμόνες γιατί τα ίδια έκανα και πριν αλλά είχε μπλοκάρει το σύστημα. Ξαφνικά μια μέρα άρχισα να χάνω κιλά και λέω «εδώ είμαστε, επανήλθαμε». Μου το είχε πει ο γιατρός πως όσες εξωσωματικές έκανα τόσα χρόνια και παραπάνω θα κάνω για να επανέλθω».

«Ήταν τέσσερις οι εξωσωματικές, περίπου στα πέντε χρόνια επανήλθα. Τέσσερις εξωσωματικές και μια σπερματέγχυση είχα κάνει. Εντάξει, όμως, είμαι περήφανη γι’ αυτό και τα κατάφερα. Νομίζω πως είναι ακόμα ταμπού όμως αυτό το θέμα γιατί δεν αποδέχονται εύκολα το ότι έχω κάποιο θέμα που δεν μπορώ να κάνω φυσιολογικά παιδί. Πάντα έχουν στο μυαλό τους ότι «είναι μεγάλη η γυναίκα και γι’ αυτό δεν κάνει». Όμως όχι, δεν είναι μεγάλη και μπορεί να μην είναι το θέμα της γυναίκας αλλά του άνδρα».

«Εμένα δεν με αντιμετώπιζαν έτσι πριν κάνω το παιδί, γιατί δεν το έκρυψα ποτέ. Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας για μένα. Τώρα το βλέπω από πολύ μακριά και σκέφτομαι πως πραγματικά έκανα τρομερή υπομονή και είχα προγραμματιστεί για να γίνει αυτό. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι «δεν θα μου κάτσει» ή δεν θα πετύχει» πρόσθεσε ακόμα η Μαρίνα Ασλάνογλου στη νέα της τηλεοπτική συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.