Μαρίνα Ασλάνογλου: «Ο σύζυγος μου δεν ήξερε καν ότι είμαι ηθοποιός»

Μαρίνα Ασλάνογλου

"O Δήμος ήξερε για μένα πως ήθελα να γίνω μαμά και ήθελε πολύ να κάνουμε οικογένεια" εξομολογήθηκε τρυφερά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά βρέθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου, το απόγευμα του Σαββάτου, στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής Μαμα-δες για το 2022 στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγο της, Δήμο και την ελευθερία μα και τον ενθουσιασμό που νιώθει στην καθημερινότητα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Ασλάνογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Δήμος ήξερε για μένα πως ήθελα να γίνω μαμά και ήθελε πολύ να κάνουμε οικογένεια. Είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και δεν το λέω επειδή είναι ο άνδρας μου, αλλά πραγματικά ασχολείται με τον Κωνσταντίνο και ο Κωνσταντίνος κοιμάται με τον μπαμπά του πολλά βράδια. «Φύγε από δω, δεν σε θέλουμε εσένα, θέλουμε να είμαστε οι άνδρες μόνοι μας» μου λένε. Ο μικρός έχει τρέλα με τον μπαμπά του και μ’ αρέσει αυτό γιατί κάνουν πάρα πολλά πράγματα μαζί».

«Τον Δήμο τον γνώρισα στο αεροδρόμιο και πηγαίναμε στη Σκιάθο. Ήξερα ότι είναι από εκεί και είναι δικηγόρος, «τέλεια, βαρετά» λέω και έγινε το ακριβώς αντίθετο. Έχει άλογα, κάνει ιππασίες, ειδικές δυνάμεις και αλεξίπτωτα, έχει τρέλα με την φύση. Δηλαδή πως να το πω… δεν κάθεσαι ήσυχη ποτέ μαζί του».

«Δεν ήξερε καν ότι είμαι ηθοποιός, όχι. Αφού όταν με γνώρισε, αναρωτήθηκε «ηθοποιός; Που παίζεις; Στην τηλεόραση;». «Όχι, δεν παίζω στην τηλεόραση αλλά στο θέατρο» του απάντησα και του είπα πως, τότε, έπαιζα τον μονόλογο Τζόρνταν. Ήρθε και το είδε, ενθουσιάστηκε και το λέει ακόμα και τώρα. Έχει καταλάβει και την δουλειά μου και δεν ζηλεύει, δεν έχουμε θέματα είτε είμαι στην τηλεόραση είτε είμαι στο θέατρο είτε βγαίνω με συναδέλφους»» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρίνα Ασλάνογλου στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής Μαμα-δες της δημόσιας τηλεόρασης.