Μαρίνα Ασλάνογλου: «Μου είχε πει να κάνω πάντα μία μουντζούρα πίσω από το αφτί μου, το κάνω 20 χρόνια»

Μαρίνα Ασλάνογλου

"Το θέμα στον γάμο είναι να προσπαθούν και οι δύο πλευρές, αν το αφήσεις, σε αφήνει κι αυτό. Να είσαι στον γάμο και να είσαι ελεύθερος", δηλώνει η γνωστή ηθοποιός.

Στο εορταστικό «Πρωίαν σε είδον» τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων φιλοξενήθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν για τον γάμο, το θέατρο αλλά και τις προλήψεις που έχει η ίδια ως άνθρωπος.

«Το θέμα στον γάμο είναι να προσπαθούν και οι δύο πλευρές, αν το αφήσεις, σε αφήνει κι αυτό. Να είσαι στον γάμο και να είσαι ελεύθερος, να κάνεις πράγματα, να έχεις έναν σύντροφο που κατανοεί, συναισθάνεται, καταλαβαίνει ποιες είναι οι ανάγκες και τα θέλω σου», δηλώνει η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Θέλει να είναι το ζευγάρι και λίγο μόνο του, να βγει έξω, να πιει ένα ποτό, να χορέψει, να διασκεδάσει. Διαφορετικά σε πιάνει μία ιδρυματοποίηση», τονίζει η ηθοποιός για τον γάμο.

«Δεν έχω γούρια. Μια χρονιά που μου έτυχαν 3 φλουριά δεν πήγε και πολύ καλά, όπου κόβαμε βασιλόπιτα τύχαινε σε μένα. Είμαι ψυχαναγκαστική γενικά, πηγαίνω από τον ίδιο δρόμο στο θέατρο, φοράω τα ρούχα πάντα με την ίδια σειρά», παραδέχεται αμέσως μετά η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Και κάτι που δεν το ‘χω πει ποτέ. Μου είχε πει ο Σπύρος Ευαγγελάτος, ο θεατρικός μου «πατέρας», το 2003, να μουντζουρώνω πάντα κάτι επάνω μου πριν βγω στη σκηνή, για να μη με ματιάζουν. Από τότε κάνω πάντα μία μουντζούρα με ένα μολυβάκι πίσω από το αφτί, νομίζω ότι τόσα χρόνια δεν έχει φύγει, παρ’ όλο που λούζομαι», αποκάλυψε στη συνέχεια η Μαρίνα Ασλάνογλου.