Μαρίνα Ασλάνογλου: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν οι εξωσωματικές μου»

Μαρίνα Ασλάνογλου

Όσα εξομολογήθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου στο "Στούντιο 4".

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Μαρίνα Ασλάνογλου, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη περίοδο της προσωπικής της ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Ασλάνογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλοι οι άνθρωποι περνάμε τα σκοτεινά μας διαστήματα, αλλά το πως το μεταβολίζεις αυτό και το βγάζεις από πάνω σου και το διαχειρίζεσαι είναι στον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Δεν σημαίνει ότι δεν έχω περάσει δύσκολα, δεν έχω στεναχωρηθεί, δεν έχω αγχωθεί. Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν η περίοδος με τις εξωσωματικές. Σχεδόν ένα χρόνο κράτησε αυτό γιατί τις έκανα απανωτά, δηλαδή κάθε τρεις μήνες έκανα και μια εξωσωματική».

«Είχε μπει ο οργανισμός μου σε αυτό το mood, το να είμαι έτοιμη στο να το κάνω και να το παλέψω. Δεν ήθελα να αφήσω περιθώριο ούτε εππαγελματικά ούτε να περνάει ο χρόνος. Είπα πως θα αφοσιωθώ σε αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος που ακολουθεί projects».

«Δούλευα, μέχρι και πέντε μηνών έπαιζα στο θέατρο. Βέβαια καλό είναι να υπάρχει μια ηρεμία γιατί όλοι σου λένε να μην αγχώνεσαι. Δεν γίνεται όμως να μην αγχωθείς, θα αγχωθείς, αλλά παρόλα αυτά σου εξηγεί ο γιατρός πως δεν είναι ασθένεια η εγκυμοσύνη και ότι έκανες πριν θα κάνεις τα ίδια και τώρα αλλά με μια μικρή προσοχή γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Και στεναχωρήθηκα και αγχώθηκα αλλά δεν τα έβαλα ποτέ κάτω» συμπλήρωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.