Μαρίνα Ασλάνογλου για την εξωσωματική γονιμοποίηση: «Ήταν ένας δικός μου αγώνας, πέρασα δύσκολα»

Μαρίνα Ασλάνογλου

"Αυτό που έλεγα σε όλες τις γυναίκες που μου στέλνανε μηνύματα είναι πως είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Δεν τα παρατάμε", δηλώνει η γνωστή ηθοποιός.

Την ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου συνάντησε η δημοσιογράφος Άννα Πανταζή και η κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Η γνωστή πρωταγωνίστρια, που φέτος μοιράζει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ανάμεσα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες» και τη θεατρική παράσταση «Σκηνές από έναν γάμο», αναφέρθηκε στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης την οποία ακολούθησε.

«Προσπαθώ να έχω ποιοτικό χρόνο τουλάχιστον με το παιδί μου. Τις ώρες που το βλέπω τα ξεχνάω όλα και μου φεύγει η κούραση, όλο το στρες. Τον βλέπω να κοιμάται, τον αγκαλιάζω και σαν να… ξαναφορτίζω. Είναι όλη μου η ζωή, η ανάσα μου», δηλώνει η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Πέρασα δύσκολα, η εξωσωματική ήταν ένας δικός μου αγώνας που τον κατάφερα και νιώθω πολύ περήφανη για εμένα. Αυτό που έλεγα σε όλες τις γυναίκες που μου στέλνανε μηνύματα είναι πως είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Δεν τα παρατάμε. Προχωράμε και τίποτα δεν γίνεται από την πρώτη φορά», εξομολογείται η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του MEGA.

«Δεν με νοιάζει πώς θα είναι το πρόσωπό μου ή το σώμα μου. Έχω υπάρξει και με περισσότερα κιλά και με λιγότερα κιλά. Το θέμα είναι να περνάς καλά, να ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις», καταλήγει στις δηλώσεις της η Μαρίνα Ασλάνογλου.