Μαρίνα Ασλάνογλου για την εξωσωματική: «΄Ήταν τα χειρότερα τηλεφωνήματα της ζωής μου»

Μαρίνα Ασλάνογλου

"Είχα πολύ κακή εγκυμοσύνη. Έπαθα αποκόλληση και έμεινα δυόμιση μήνες στο κρεβάτι ακίνητη" εξομολογείται η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε για να μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά και για τη δύσκολη εγκυμοσύνη που πέρασε.

«Τα δύο πρώτα τηλεφωνήματα ήταν τα χειρότερα ακούσματα στη ζωή μου. Ειδικά η πρώτη φορά, που μου είπαν δεν είσαι έγκυος, κλάμα. Τη δεύτερη το ίδιο. Την τρίτη φορά ήμουν σχεδόν κυνική. Με πήραν απ’ το κέντρο και μου λένε: κυρία Ασλάνογλου, είστε έγκυος. Και απλά έγνευσα στον άντρα μου, δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι έχω θετική απάντηση» εξομολογείται η Μαρίνα Ασλάνογλου για τις εξωσωματικές.

«Περίμενα να ακούσω τι μου λέει ο γιατρός, να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου ότι είμαι έγκυος. Ο άντρας μου και ο κολλητός μου ούρλιαζαν στο σπίτι κι εγώ προσπαθούσα να ακούσω τον γιατρό που μου έλεγε: δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο, προχωράμε step by step» προσθέτει η ηθοποιός.

«Δε μπορώ εγώ να πετάω στα σύννεφα και να ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή οτιδήποτε μπορεί να γίνει μέχρι να ακούσουμε την καρδιά, να προχωρήσει η κύηση. Γιατί όντως είχα πολύ κακή εγκυμοσύνη. Ήμουν 5 μηνών και έπαιζα, μου είχε πει ο γιατρός μου: η εγκυμοσύνη δεν είναι αρρώστια, μπορείς να κάνεις κανονικά τη δουλειά σου απλά θα είσαι πιο προσεκτική» σημειώνει η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Έπαθα αποκόλληση και έμεινα δυόμιση μήνες στο κρεβάτι ακίνητη. Έχω περάσει αρκετά δύσκολα αλλά είμαι τόσο χαρούμενη και γεμάτη, γιατί τα κατάφερα» εξομολογείται αμέσως μετά.

«Υπάρχουν κοπέλες που μου στέλνουν στο Instagram για τον γιατρό μου και για συνεντεύξεις μου και τις λέω κάτι συγκεκριμένο: είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο» καταλήγει κλείνοντας η Μαρίνα Ασλάνογλου.