Μαρίνα Ασλάνογλου: «Είχα βάλει όριο για τρεις εξωσωματικές»

Μαρίνα Ασλάνογλου

"Όσοι άνθρωποι όμως κι αν είναι δίπλα σου και αν σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, αυτό είναι κάτι που το περνάς μόνος σου και δεν είναι πολύ εύκολο ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό" είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου ήταν καλεσμένης στην εκπομπή «Δύο στις 10» και μίλησε για τις προσπάθειες που έκανε να αποκτήσει παιδάκι με εξωσωματικές.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδρομή. Πρέπει να έχεις στήριξη. Όσοι άνθρωποι όμως κι αν είναι δίπλα σου και αν σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, αυτό είναι κάτι που το περνάς μόνος σου και δεν είναι πολύ εύκολο ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Νιώθεις ότι κάτι δεν έκανες εσύ σωστά. Ότι έχεις την ευθύνη. Αυτό που λέω σε όλα τα κορίτσια που μου στέλνουν μηνύματα, είναι ότι είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Εγώ είχα βάλει ένα όριο. Είχα πει ότι θα κάνω μέχρι τρείς προσπάθειες. Μετά το σκεφτόμουν, ότι μπορεί να πάω σε ένα άλλο πλάνο, μια υιοθεσία ή οτιδήποτε. Θέλει πίστη όμως και δύναμη. Ήμουν πολύ κυνική (όταν με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι τελικά έμεινα είμαι έγκυος) γιατί δε μπορούσα να το πιστέψω ούτε εγώ η ίδια. Προσπαθούσα κι εγώ να συνειδητοποιήσω ότι έχω μια θετική απάντηση μετά από τόσο καιρό…. Το επόμενο διάστημα είχα μια έννοια, πρόσεχα αλλά μέχρι τον πέμπτο μήνα έπαιζα στο θέατρο» δήλωσε η Μελίνα Ασλάνογλου.