Μαρίνα Ασλάνογλου: «Δεν είχα έκφραση, προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αυτό που μου είπε ο γιατρός»

Μαρίνα Ασλάνογλου

"Αυτό που απωθώ από το μυαλό μου είναι το να μην δω τον Κωνσταντίνο μου να μεγαλώνει" παραδέχεται η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Με αφορμή τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ παραχώρησε η Μαρίνα Ασλάνογλου συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν». Μέσα σε όλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και δη τη στιγμή που ενημερώθηκε για αυτήν!

Ειδικότερα, η Μαρίνα Ασλάνογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι είμαι έγκυος, επειδή ήταν μπροστά ο σύζυγος μου και ο κολλητός μου, μου είπαν ότι ήμουν κυνική. Δεν είχα καμία έκφραση γιατί και γω η ίδια προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αυτό που μου είχε πει ο γιατρός μου. Πέρασαν λίγα λεπτά μέχρι να τους κάνω νόημα ότι όλα είναι καλά και μόλις έκλεισα το τηλέφωνο πανηγυρίζαμε μέχρι το βράδυ γιατί ήταν και η μέρα γενεθλίων του άνδρα μου. Οπότε νομίζω ότι πήρε το καλύτερο δώρο».

«Κατά καιρούς είχα διάφορες φοβίες. Αυτό που απωθώ από το μυαλό μου είναι το να μην δω τον Κωνσταντίνο μου να μεγαλώνει και να φτάνει όσο πιο ψηλά μπορεί. Δηλαδή θέλω να ζήσω πολλά, δημιουργικά, όμορφα χρόνια με το παιδί μου και συνειρμικά πάει στο μυαλό αυτός ο φόβος» συμπλήρωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στη δημόσια τηλεόραση.

Παράλληλα, η ηθοποιός δεν έκρυψε την χαρά για την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην ΕΡΤ