Μαρίνα Ασλάνογλου: «Δεν έχασα ποτέ την πίστη μου ότι θα κάνω παιδί»

Μαρίνα Ασλάνογλου

"Παλιά ήμουν λίγο πιο ευέξαπτη. Με τα χρόνια καταλαβαίνεις ότι δεν βγαίνει τίποτα με την ένταση", παραδέχεται η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου μίλησε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από χρόνια μέσω της σειράς της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της ως εργαζόμενη μητέρα, ενώ παραδέχεται πως, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισε, δεν έχασε ποτέ την πίστη της στη μητρότητα.

«Είμαι πιο παρορμητική στη ζωή μου, να μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας και να λύνω το θέμα εκείνη την ώρα. Δεν μπορώ ούτε να κουβαλάω μέσα μου ένα πρόβλημα, ούτε να ξυπνάω και να λέω: αυτό πώς θα το διαχειριστώ;», δηλώνει η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Παλιά ήμουν λίγο πιο ευέξαπτη. Με τα χρόνια καταλαβαίνεις ότι δεν βγαίνει τίποτα με την ένταση», παραδέχεται η ηθοποιός.

«Προσπαθώ να μη χάνω χρόνο, βάζω ένα αυστηρό πρόγραμμα. Τώρα ο μικρός είναι 5 χρονών, τον λατρεύω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μαμά και ταυτόχρονα να κάνεις καριέρα. Έχω έναν σύντροφο που με καλύπτει και αισθάνομαι σιγουριά», αναφέρει στη συνέχεια η Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Δεν τα παράτησα, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι (η μητρότητα) δεν θα συμβεί. Θεωρούσα ότι βάζω ένα όριο, πιστεύω ότι θα γίνει και θα γίνει», εξομολογείται κλείνοντας η ηθοποιός.