Μαρίνα Ασλάνογλου: «Δεχόμουν μπούλινγκ πάνω στη σκηνή, με έβριζε και με τσιμπούσε»

Μαρίνα Ασλάνογλου

"Ακριβώς μετά την παράσταση, όταν είχε έρθει και κοινό να χαιρετήσει στα καμαρίνια, αλλά έφυγε και δεν μας χαιρέτησε καθόλου από τις φωνές" πρόδωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρίνα Ασλάνογλου στο MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη με αφορμή την παράσταση Terror στην οποία και πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν στο θέατρο Αθηνών. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε επί σκηνής στο παρελθόν από συνάδελφο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Ασλάνογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα δεχθεί μπούλινγκ πάνω στη σκηνή καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Όχι εκτός σκηνής αλλά πάνω στη σκηνή. Με το ψιλόβροχο, που λέμε, να με βρίζει, να μου μιλάει άσχημα, να με τσιμπάει, να μου κάνει πράγματα που να μου αποσπούν την προσοχή. Στην αρχή τα έχανα! Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αν αυτό όντως συμβαίνει ή είναι τυχαίο γεγονός»

«Όταν συνειδητοποίησα ότι  συνέβαινε επί τούτου το διαχειρίστηκα. Άκουσε δηλαδή αυτά που έπρεπε να ακούσει. Ακριβώς μετά την παράσταση, όταν είχε έρθει και κοινό να χαιρετήσει στα καμαρίνια, αλλά έφυγε και δεν μας χαιρέτησε καθόλου από τις φωνές» πρόσθεσε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA.

Όσον αφορά, δε, την φετινή θεατρική σεζόν όπου και θα την βρει στο έργο Terror, η Μαρίνα Ασλάνογλου ανέφερε με ενθουσιασμό πως πρόκειται για ένα δικαστικό θρίλερ ενός Γερμανού συγγραφέα και νομικού. του Φέρντιναντ φον Σίραχ. Θα παίζουμε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Αθηνών σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου. Το πιο ωραίο σε αυτό το έργο είναι ότι στο τέλος το κοινό είναι οι ένορκοι και αποφασίζει αν ο κατηγορούμενος είναι αθώος ή ένοχος».