Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη»

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

"Το σοκαριστικό ήταν όταν, στην αρχή της σεζόν αυτής για τον Σασμό, έμαθα ότι θα πεθάνει ο γιος μου" δηλώνει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου συνομίλησε με τον Σταύρο Θεοδωράκη, όπως και όλοι οι συντελεστές του Σασμού, το βράδυ της Πέμπτης στα πλαίσια του νέου επεισοδίου για την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, η όμορφη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε την αρχική ασάφεια που υπήρχε στον δικό της ρόλο καθώς και την μικρή κατάθλιψη που πέρασε λόγω σεναρίου αυτή τη σεζόν.

Ειδικότερα, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Γιάννη Καραγιάννη και από τον Κώστα Κωστόπουλο για τον Σασμό, ήταν για έναν ρόλο ο οποίος ακόμα δεν είχε γραφτεί απόλυτα. Ο ρόλος αυτός, όταν τον πρωτοδιάβασα, έτσι ασαφής όπως ήταν, εμένα με ιντρίγκαρε αμέσως. Έτσι, όχι απλά είπα το ναι αλλά ξεκίνησα να τον φωτίζω αυτόν τον ρόλο, να τον ψάχνω μέσα μου και να τον αναπτύσσω εσωτερικά μέσα από τα λόγια του σεναρίου».

«Το σοκαριστικό βέβαια ήταν όταν, στην αρχή της σεζόν αυτής, έμαθα ότι θα πεθάνει ο γιος μου. Τον οποίο, ως ρόλο, λάτρευα αλλά και τον Γιώργο Αμούτζα τον είχα αγαπήσει πολύ οπότε ήταν διπλό το σοκ. Το κλάμα που έριξα τότε… Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μόνη περίοδος, αυτή η εβδομάδα που έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, που όταν πήγαινα στο σπίτι ήμουν λίγο κουρασμένη για να το πω ευγενικά. Ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη».

«Ξεπεράστηκε γιατί τελικά για τον ηθοποιό, ακόμα και όταν παίζει τον πιο βαρύ ρόλο και τον πιο δραματικό, η χαρά για το ότι παίζει είναι πιο μεγάλη από τον όποιο πόνο που υποδύεται. Πίσω από όλα είναι αυτό, η χαρά της έκφρασης και της τέχνης» πρόσθεσε, επίσης, η Μαριλίνα Λαμπροπούλου στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές» του Alpha.