Μαρίλια Μητρούση: «Η Μιμή Ντενίση με πέρασε από οντισιόν, είναι άδικο να λένε ότι έχω προνόμια»

Μαρίλια Μητρούση

"Είναι μία δουλειά που την κυνήγησα πολύ και τη βρήκα μόνη μου. Δεν είχα κάποια βοήθεια από τον μπαμπά και τη μαμά μου" δηλώνει η Μαρίλια Μητρούση.

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε η Μαρίλια Μητρούση.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στη Χριστιάνα Κοχλατζή και αναφέρθηκε στην πορεία της στο θέατρο, που μόλις ξεκίνησε, τα σχόλια που ακούει για το όνομα του πατέρας της αλλά και την εναλλακτική λύση που έχει στο μυαλό της, σε περίπτωση που η υποκριτική δεν της «βγει» όπως το έχει σχεδιάσει.

«Συνεχίζω τα μαθήματα τουρκικών. Είναι 6 χρόνια για να μάθεις να τα μιλάς. Όταν τελείωσα το σχολείο, οι γονείς μου έλεγαν συνέχεια: όχι, θα κάνεις και κάτι άλλο. Επειδή η δουλειά μας είναι δύσκολη και δεν ξέρεις ποτέ πόσο σίγουρη είναι, ωραίο είναι να έχεις και ένα άλλο επάγγελμα αν χρειαστεί» δηλώνει η Μαρίλια Μητρούση.

«Μπορώ να κάνω μετάφραση. Αυτό που εγώ κυνηγάω είναι να μπορώ να κάνω σειρές και ταινίες στην Τουρκία. Τηλεοπτικά είμαι με τον Ατζούν, είναι του Ατζούν η Στοργή, οπότε…» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Πώς αντιμετωπίζει τα σχόλια που της κάνουν για το όνομα του πατέρα της, επίσης ηθοποιού, Μιχάλη Μητρούση;

«Είναι μία δουλειά που την κυνήγησα πολύ και τη βρήκα μόνη μου. Δεν είχα κάποια βοήθεια από τον μπαμπά και τη μαμά μου. Είναι πάρα πολύ άδικο να λένε ότι έχω παραπάνω προνόμια, γιατί κι εγώ έκανα τον δικό μου αγώνα για να κάνω θέατρο και τηλεόραση. Είμαι όπως ένα παιδί που βγαίνει από μια δραματική σχολή» απαντά η Μαρίλια Μητρούση.

«Με εμπιστεύτηκε η Μιμή Ντενίση κι από ‘κει άνοιξαν κάποιοι δρόμοι. Αλλά και η Μιμή η ίδια με πέρασε από οντισιόν» ανέφερε κλείνοντας το θέμα η Μαρίλια Μητρούση.