Μαρίλια Μητρούση για Αλέξη Γεωργούλη: «Μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση»

Μαρίλια Μητρούση

"Τι κάνετε εδώ με το παιδί μου;" αναφώνησε ο πατέρας της, Μιχάλης Μητρούσης.

Την Μαρίλια Μητρούση συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε βραδινή της έξοδο και την ρώτησαν για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίοι είχε μακρόχρονη στενή φιλία ενώ φήμες τους ήθελαν και ζευγάρι στο παρελθόν.

Η νεαρή ηθοποιός και κόρη του επίσης ηθοποιού, Μιχάλη Μητρούση δεν έκρυψε την αμηχανία της. «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, να είστε καλά… Αυτό έχω να πω εγώ» δήλωσε, αρχικά, η Μαρίλια Μητρούση στους δημοσιογράφους.

«Παιδιά, ειλικρινά δεν θέλω να τοποθετηθώ καθόλου. Θέλω απλά να σας ξαναπώ χρόνια πολλά, μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαστε εδώ πέρα για να μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης, ας μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης» συμπλήρωσε η Μαρίλια Μητρούση για να επαναλάβει εκ νέου, «χρόνια πολλά».

«Όχι, δεν τοποθετούμαι καθόλου. Δεν… Χρόνια πολλά» πρόσθεσε ακόμα για να εισβάλλει ο πατέρας της, Μιχάλης Μητρούσης φωνάζοντας «τι κάνετε εδώ με το παιδί μου; Τι κάνετε εδώ πέρα με το παιδί μου;».

«Ε, τώρα παιδιά! Δεν το ξέρω το παιδί, δεν ξέρω το θέμα αυτό. Δεν παίρνω θέση, με συγχωρείτε πάρα πολύ γιατί δεν ξέρω καθόλου την ιστορία και ότι ξέρω είναι από εσάς. Αυτό θα κριθεί από τη δικαιοσύνη» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης