Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Θεατρικός επιχειρηματίας μου την έπεσε κανονικά! Όρμησε

Τι είπε για την ψυχολογική βία που έχει υποστεί στο παρελθόν.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου απάντησε ακόμα μια φορά για όλα με λεπτομέρειες, στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση.

«Εγώ παρόλο που έχω ζήσει πολύ έντονες και παθιασμένες σχέσεις κάτι τέτοιο δεν μου έχει συμβεί. Όμως και η λεκτική και ψυχολογική βία πιστεύω ότι είναι εξίσου επίπονη με τη σωματική και αυτό μου έχει συμβεί αρκετές φορές.» είπε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με αφορμή τα όσα αποκάλυψε η Άννα Βίσση.

«Μου έτυχε στη δουλειά σεξουαλική παρενόχληση που υπό άλλες συνθήκες, θα έκανα σχέση μαζί του χτες. Ένας πάρα πολύ γοητευτικός άντρας, αλλά επειδή είμαι πάρα πολύ περήφανη και δεν ήθελα να πάρω τη δουλειά για αυτό το λόγο. Δεν έκανα ούτε τη σχέση και έχασα και μία παρα πολύ καλή δουλειά στο θέατρο. Ήταν θεατρικός επιχειρηματίας. Μου την έπεσε κανονικά όρμησε. Αν είχε συμβεί σε ένα πάρτυ θα είχαμε περάσει τέλεια» δήλωσε ενώ αν και δεν έχει ενδώσει σε γυναικείο φλερτ γιατί πάντα ήταν σε μία σχέση, η ίδια παραδέχτηκε πως «Αν δεν ήμουν ερωτευμένη με άντρα, το πιθανότερο είναι να έκανα κάτι με γυναίκα»