Μαριέττα Χρουσαλά: Η απάντηση για πιθανό reunion με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Δεν κρατάμε επαφές»

Μαριέττα Χρουσαλά

"Μακάρι να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, ό,τι έχει κάνει ο ίδιος ήταν πολύ καλό", σχολιάζει η γνωστή παρουσιάστρια.

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση για τη γυναικεία κακοποίηση παραβρέθηκε η Μαριέττα Χρουσαλά. Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο, που εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από την τηλεόραση, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις προτάσεις που είχε, ενώ απαντά και για ένα ενδεχόμενο reunion με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Νομίζω πως δεν θα μπορούσα να κάνω μία ψυχαγωγική εκπομπή τώρα. Έχω τώρα τα παιδάκια, την οικογένεια. Είναι φουλ το πρόγραμμα με σχολεία, δραστηριότητες, τα πάντα. Είμαι full-time μαμά και το απολαμβάνω, οπότε προς το παρόν όχι», ανέφερε η Μαριέττα Χρουσαλά σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της.

«Είχα κατά καιρούς τηλεοπτικές προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ευδοκίμησαν όμως. Πάντα κάτι χαλούσε, είτε από τη μία πλευρά, είτε από την άλλη», συμπληρώνει.

«Δεν μου έχουν γίνει προτάσεις από reality και show μόδας. Δεν νομίζω ότι θα ήθελα κιόλας να το κάνω. Το κάνουν τόσα χρόνια τόσο καλά, βρίσκουν τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις. Για να είναι και τόσα χρόνια και πολύ πετυχημένα, τις καλές ομάδες δεν τις αλλάζεις», απαντά η Μαριέττα Χρουσαλά σε σχετική ερώτηση.

Τέλος, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε και για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο «Πολύ την Κυριακή» το 2005.

«Δεν κρατάμε επαφές αλλά δεν έχει τύχει να τον δω κιόλας κάπου. Μακάρι να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη, ό,τι έχει κάνει ο ίδιος ήταν πολύ καλό. Ένα reunion; Χμμ… Γρηγόρη, για σκέψου το. Έχουμε εδώ και την παραγωγή», απαντά με χιούμορ η Μαριέττα Χρουσαλά.