Μαριέλλα Σαββίδου: Σκληρή απάντηση στον Περικλή Κονδυλάτο – «Στιγματίζει πολύ κόσμο, δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Σαββίδου Κονδυλάτος

"Ευτυχώς ο κύριος Κονδυλάτος δεν θα βρει πολλούς με τη δική του άποψη. Ακύρωσε τον ίδιο τον συνεργάτη του με αυτές τις δηλώσεις", σχολίασε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Μαριέλλα Σαββίδου, την οποία εντόπισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε βραδινή της έξοδο. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την προκλητική τοποθέτηση του Περικλή Κονδυλάτου σχετικά με τα υπέρβαρα άτομα, όπου έδωσε τη δική της σκληρή απάντηση.

«Δεν είναι inclusive αυτά τα πράγματα, δεν επιτρέπουν στον κόσμο να είναι ο εαυτός τους. Νομίζω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι αλλά με τα παραπάνω κιλά μας αν θέλουμε θα φοράμε και τα κοντά μας και θα βγάζουμε τις κοιλιές μας έξω», ανέφερε αρχικά η Μαριέλλα Σαββίδου.

«Πρέπει να υποστηρίζουμε το body positive κίνημα, γιατί υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που τρώει bullying για αυτό», τονίζει η γνωστή ηθοποιός.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για υγεία και να λέμε ότι κάτι δεν είναι υγιές και να παρουσιάζεται. Αυτό στιγματίζει πολύ κόσμο. Αν πούμε τα πράγματα ειλικρινά, υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που καπνίζει στην τηλεόραση. Και μπορώ να πω εγώ ότι δεν είναι πολύ υγιεινό να καπνίζεις», συμπληρώνει αμέσως μετά η Μαριέλλα Σαββίδου.

«Ευτυχώς ο κύριος Κονδυλάτος δεν θα βρει πολλούς με τη δική του άποψη. Ακύρωσε τον ίδιο τον συνεργάτη του με αυτές τις δηλώσεις, που έχει κάνει επίδειξη με plus size μοντέλα», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου, συμμεριζόμενη τις απόψεις που εξέφρασε η Μαριέλλα Σαββίδου.